måndag 29 augusti 2016

Nyttig chokladmousse

Jag har varit inne i en riktigt fuskperiod med både mat och träningen. Gymmet har jag inte besökt på vem vet när, har dock ersatt gymträningen med konditionsträning istället. Maten har det fuskats med rejält och godisätandet ökat rejält, varför jag mittiallt kom i en sån svacka vet jag faktiskt inte, har varit många evenemang och tillfällen där det har blivit ätit skräp och sött. Men huvudsaken är ju att man inser själv när det börjar gå till överdrift, vilket jag själv har insett eftersom min mage fuckar upp sig rejält när det fuskas med kosten

Så nu har jag idag inlett en ny början på mitt healthy life. Sockerstrejk, undvika vitt mjöl så gott det går och undvika annat skräp. För att hålla mig motiverad med detta så har jag och killen även dealat om att vi båda försöker med det tillsammans, och när vi har gjort det en stund så får vi sen en "belöning". Som kan till exempel vara något så enkelt som bio, hotellnatt, spa eller nån annan rolig aktvitet, något vi gör tillsammans helt enkelt och har nått att se fram emot. Även kommit överens med morsan med samma grej eftersom vi båda gillar "nyttigare" mat och så. 

Så idag bestod min frukost av en omelett gjord av två stycken ägg, tomat, riven parmesan och basilika. Enkelt och gott. Till lunchen blev det dock pasta eftersom jag hoppar in på dagis denna vecka och käkar lunch där. Efter att jobbet var slut så slängde jag ihop en snabb chokladmousse gjord av avokado och frusen mango. Nu har jag även fröknäcke i ugnen. Vad min middag blir så är ännu oklart.

Och detta gör jag endast för mig, min egen kropp och hälsa, ingen annans. Och för att jag vill.


Oj sen så måste jag även tillägga att i lördags när jag och killen spenderade villaavslutningen vid villan så fixade jag en svingod Pasta Carbonara och till efterätt blev det tiramisu, hur gott som helst och så enkelt att laga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar