onsdag 13 juli 2016

Saker som får mig att se rött

Blev inspirerad av Jennis inlägg om vilka saker som stör henne så tänkte köra ett likadant.

#1
Folk som är så förbannat lata att dem inte orkar föra bort sin jäkla bricka utan lämnar den på bordet när det synligt och klart finns en brickställning. Vet inte hur många gånger jag har sagt åt killen förut att han ska föra bort brickan för det finns ju faktiskt en jävla ställning ditt man ska lägga den.#2
Folk som äter med öppen mun och smaskar, seriöst något av det mest irriterande som finns så jag skulle kunna skära av mina öron. Samma gäller när folk har "sex" med sin mat. Kan ni inte bara hålla käft?

#3
När man skickar ett meddelande och vill ha ett snabbt svar och personen i fråga bara kollar meddelandet men inte svarar på flera timmar. Hur jävla svårt kan det vara att svara på ett meddelande direkt? Ofta sker detta när jag ska ha ett svar av J och då brukar jag snabbt släppa mina nerver och spamma honom med andra meddelanden, hehe tålmodig flickvän här hej.

#4
När man hittar ett klädesplagg som man bara måste ha och så finns det inte storleken man ska ha. Man blir ju bara så jävla besviken.

#5
FOLK SOM INTE KAN TA TUMMEN UR RÖVEN OCH FÖRA BORT DE VIKTER DE HAR ANVÄNT PÅ GYMMET SÅ MAN HAMNAR ATT STÄDA OCH PLOCKA EFTER DEM. HUR FÖRBASKAT SVÅRT KAN DET VARA? ORKAR MAN LYFTA VIKTER SÅ ORKAR MAN VÄL FAN I MIG STÄDA EFTER SIG OCKSÅ. BAH!


#6
När man är dödstrött och ska sova men hittar inte sömnen på grund av högtalande personer och att teven är på ljudnivå 100. Eller hög musik. Jag vill sova så kan ni visa liiiite respekt för det va? Får mig att vilja gorma och svära ut. Mitt humör är inte det bästa när jag är trött.

#7
Ofrivilliga väckningar på morgonen, Onödiga kommentarer på morgonen. Onödiga frågor på morgonen. Vänta med det tills jag har vaknat och fått morna mig en par timmar tack. Mina nerver och morgonhumör är verkligen på minus på mornarna så snälla låt bli med allt..onödigt. 


Listan skulle kunna göras väääldigt lång för det finns så många idiotiska saker. Men för att inte verka som en total bitch och argsint människa så sätter jag punkt här. För denna gång.
1 kommentar: