lördag 2 april 2016

Tomt värre

Ojdå, här har det ekat tomt ett tag! Någon bra anledning till det finns det inte, har nog bara haft en bloggtorka, inte kommit på något att skriva om. Ska försöka uppdatera er lite åtminstone vad som har skett under de här nästan tre veckorna det har ekat tomt.

Jag har avverkat mitt första examenstillfälle. Är relativt nöjd med det stora hela och vitsordet. Men när det nalkades bedömningsdiskussionen så av okänd anledning blev jag så jävla otroligt nervös, jag brukar inte vara en person som blir nervös så fattar inte hur jag kunde bli  så nervös. Kändes som jag bara svamlade på, glömde bort en massa saker och dittan och dattan. 

Jag har snart inte tränat på tre veckor (!!!!), veckan som jag hade mitt examenstillfälle så var jag i princip slutkörd varje dag och orken fanns inte till att dra sig till gymmet, tänkte okej det här får bli en vilovecka så kör jag hårt veckan efter. Well, ni kan ju gissa vad som hände då, jag kom mig till gymmet på onsdagen och var relativt taggad, fick avsluta mitt i passet för att mina knän började smärta, hej överansträngning. Och så blev jag sjuk. En långdragen jävla förkylning som utvecklade sig till en mildare variant i bihålorna, så har varit sjuk i över en vecka men det börjar ge med sig känner jag så ska dra mig ut på en lugnare länk idag i dagens soliga väder. Och förhoppningsvis så befinner jag mig på gymmet nästa vecka, gud så jag längtar!!

Världens bästa kille fyllde år förra veckan, hela 23 år. Firade honom med en lyxig frukost på säng i söndags. Fixade smörgåstårta åt honom, nygräddade croissanter, frukt och sötsaker. Och skraplotter och egengjorda presentkort.

Så detta med detta, en liten uppdatering.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar