tisdag 12 april 2016

Stepping out of the comfy zone

När det kommer till mat så är jag den som lagar och beställer sådant jag har ätit förut och vet att det är gott och går att äta. Till exempel vid O'learys så äter jag enbart deras Pasta Alfredo med kyckling.Varje.Gång. Samma gäller om det kommer till att vi typ tar en burgare vid vilket ställe som helst som säljer hamburgare så blir det en ostburgare. Vid Subway tar jag alltid brödet honungshavre med tonfiskfyllning, alltid.

Eftersom jag är i skolan denna vecka så blir det matlåde dax, och idag steg jag verkligen ut ur min comfort zone gällande mat och fixade hemlagade linsbiffar och persiljeris. Och till min förvåning så blev de faktiskt jävligt goda. Positivt överraskad så att säga. Receptet hittade jag på Gabriella Joss's blogg men ändrade om det en aning med både kryddor och sådant. Dock så föredrar jag nog riktiga biffar av gris eller nöt för någon vegetarisk kost kommer jag aldrig börja med, är inte lagd åt det hållet.

Men gott var det!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar