fredag 11 mars 2016

Förutom starkare kropp

Sen jag började med aktiv och regelbunden träning så har jag även införskaffat mig sundare levnadsvanor. Levnadsvanor som jag inte själv har bestämt mig för utan de har kommit till automatiskt.

~Jag har fått större intresse för hälsosam mat. Och det är ju inte så tråkigt att fixa healthy food heller som jag har trott förut. Nu äter jag ju inte bara hälsosam mat utan det är ju de dagar jag unnar mig också.

~Sötsuget är inte alls lika stort som förut. När jag käkade godis eller choklad förr så var det ju gott, nu när jag tar en bit choklad redan så känns det som att det inte skulle alls höra hemma i munnen. Visst kan det vara gott ibland men oftast så är det "för söt" och jag vill inte äta det.

~Jag har fimpat nästan helt. Från att det gick ungefär ett eller två paket på helgerna (princip orökt inne i veckorna eftersom jag bor med päronen hehe smygrökning hej!) så kan jag nu ha ett paket som räcker i flera månader nästan och det blir kanske högst fem på helgerna och ibland inget alls. Undantag när det gäller feströkning vilket leder till min nästa punkt.

~Jag och krogbesök och alkohol överlag så är verkligen på minus sidan. . Ta mej inte på fel sätt, jag tycker det är skitkul att vara ute och dansa med vännerna men det sker inte så ofta egentligen. Och är jag ute med vännerna så det är klart jag dricker nån drink och oftast så feströker jag. Men aldrig att jag frivilligt skulle dricka så pass mycket och ligga med baksmälla dagen efter för det resulterar i att det var helt onödigt att jag har tränat dagarna före. Så alltså Mycket Alkohol+Baksmälla= Bortkastad Träning. Så både rökning och alkohol har automatiskt ramlat bort sen jag började träna.

~Jag är ju helt klart en piggare människa också från att träna. Och jag som har haft såna nackproblem förut och hade huvudvärk konstant och så pass spänd nacke som har lett till att jag har blivit yr och svimmat, detta har inte skett ofta men det har hänt så har sluppit de problemen och DET ÄR SÅ JÄVLA SKÖNT.

Så för MIG så har all denna träning bara varit positivt och jag mår så himla bra av det.

Gammal bild från en dag på gymmet. Här kör jag med 40kg i benpress, igår var det 100kg (!!). Ska kolla imorgon vad det absoluta rekordet är.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar