måndag 7 mars 2016

Ärliga Listan

Listan snodde jag av Jenni.

När grät du senast och varför?
-Minns inte när men varför, var hungrig och sovit för lite=DÅLIG KOMBINATION.

Tre saker du avskyr:
Folk som förstör för andra, dagens samhälle vill jag spy på lite och alla sortens kräldjur/grodor/insekter. Räcker inte bara med tre saker haha.

Hur var du i skolan?
-Den som körde på med eget race, social men ändå inte social, duktigt på de ämnen och lektioner jag gillade, inte så värst duktigt på de lektioner jag inte gillade haha.

Vad blir du stressad av?
-Folk som inte kan svara snabbt på ett meddelande haha. speciellt när man ska ha reda på något viktigt och vill ha ett snabbt svar, it drives me crazy.

Tre saker du älskar:
Suverän och trevlig kundbetjäning, att få paket på posten när man beställt något och grymt roliga konversationer med mina vänner.

Hur tror du att andra uppfattar dig?
-Vad jag hört så tror de flesta att jag är en sur citron, åtminstone så var det så förr, nu vet jag inte.

Hur uppfattar du dig själv?
-Jag anser mig själv som en rättvis person, ärlig och utåtriktad. Skulle klara mig ganska bra själv helt på egen hand vill jag tro. Kan känna mig som en stonecold bitch emellanåt men det kan även vara en bra egenskap i vissa sammanhang. Dock så är jag ganska bryende och omtänksam av mig. 

När känner du dig som vackrast?
-Kan känna mig vacker när min make up är on point och kan känna mig lika vacker med onepiece, håret i en sned tofs och osminkad. Men det är klart man känner sig sådär extra  piffig när man har både snyggt ansikte och en grym outfit.

Vad skrattade du senast åt?
-Något som ett barn sade vid dagis.

Något du funderar mycket över?
-Mycket och mycket vet jag inte men såna där perus saker som var jag ska söka sommarjobb och sådant.

Tre saker du är rädd för:
Är väl det där vanliga, att det ska ske nån olycka/sjukdom där jag eller mina nära är inblandade. Sen så har jag obehag för att hamna ofrivilligt under vatten och att ramla och slå i tänderna.

Ett yrke du tror du skulle vara dålig på:
Trädgårdsmästare, byggare, sömmerska, mattelärare

Ett yrke du tror du skulle vara bra på:
Kock/bagare/konditor, dagistant, egen företagare, evenemangsplanerare (?) Finns faktiskt en del yrken jag tror jag skulle vara bra på.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar