onsdag 27 januari 2016

När killen är borta..

...i Spanien på arbete så blir det Skype-samtal istället. Han åkte i morse och är borta en hel månad plus minus. Inget egentligen som gör nån nöd på mig, skulle själv om jag fick samma möjlighet åka. Klart jag säkert kommer sakna han litegrann (läs:ganska mycket efter kanske två veckor) men I'll be fine, det är ju ändå bara en månad. Själv kommer jag spendera mer tid på träningen, mina vänner, samt skolarbete. 

Och så tror jag det är bara nyttigt för ett förhållande att ha lite distans mellan varven. Vi träffas ju i och för sig bara en gång i veckan sådär annars, ibland två. Så är ju inte "van" att få träffa varann hela tiden heller. Det som kommer blir lite jobbigt är det där att inte få sova med honom, för det finns inget här i världen som är bättre än att få somna och vakna upp med denna kille på bilden bredvid mig, bästa känslan som finns.

Älskar dig, hoppas du får och har det bra i Espania! Kom sen gärna hem i samma skick som du åkte, alla kroppsdelar intakta är ett plus. And please bring gifts ;) Skämt åsido. Love yooouuu.

Finaste jag vet < 3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar