söndag 3 januari 2016

Mål för 2016

Jag har inte avgett några nyårslöften för 2016, istället så har jag mål som jag ska försöka nå.  Jag har som mål för 2016 att:

-Vara i mitt livs bästa form. Jag ska kunna bära en crop top, jag vill bli bättre på knäböj samt försöka mig på 100kg i marklyft, maxa i olika övningar helt enkelt. 

-Spara och vara försiktig om mina pengar. 2015 har känts som ett shopping år , jag ska tänka igenom mina inköp bättre detta år. 

-Studera flitigt. Mina studier börja 11 januari, jag är taggad och jag vill göra det ordentligt. Med praktikplatser och sådant så ska jag våga mer, våga åka till främmande ställen.

-Ta risker. Som jag nämnde ovan, våga mera. Jag ska ta en ordentligt funderare över om jag ska åka över sommaren och jobba till Norge, för jag behöver tjäna ihop mera pengar. Mera pengar för att skaffa en helt egen bil (Hittills så har jag inte behövt ha en egen bil för vi har redan fyra stycken här hemma så det har helt enkelt inte varit ett måste). Men jag behöver egen bil om jag flyttar nån gång. Därav också jag behöver tjäna mer för att kunna flytta i framtiden. Jag ska helt enkelt försöka mig på att komma ut från comfort zonen. Även fast det innebär att det blir mindre tid att umgås med killen, det är nog där det tar emot. Att vara ifrån honom. 

-Simma mera. Min hud gillar vatten, jag gillar vatten. Och det är skönt att simma.

-Spendera mera tid vid villan. Jag älskar att vara vid villan, det är helt klart bästa stället jag vet.

-Tatuera mig.

Dessa är några av mina mål, säkert finns det fler saker jag vill uppnå men detta är några.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar