måndag 11 januari 2016

Change 9:Day Three

Första skoldagen över och snart även tredje dagen med C9. Dagen har gått bra, jag har endast varit hungrig någon timme efter jag hade ätit min mat (jävlar vad gott det var med varm mat!!!). Annars så har det gått bra som sagt, inte så trött eller seg. Ska försöka dra mig iväg till gymmet nu också på ett litet rump-pass och kanske magpass får se vad jag orkar. Sen så måste jag fixa mat tills imorgon också..Får se vad det blir, kyckling åtminstone.

Lilla rump-passet

Leg Press 5x6
Front Squats 3x6
Leg Curls 4x8
Cable Butt Kickbacks 4x8
Dumbbell Bulgarian Split Squats 5x6

Ska bli kul att se vilka resultat jag fått efter de här nio dagarna, ska bli så kul att få äta normalt sen igen, ska bli kul att ha all energi tillbax. Dock ska jag fortsätta försöka hålla bort sött, åtminstone godis, godis klarar jag mej utan men blir svårare med typ kex och kakor, chips och sådant. Att äta nyttigare och så är också svårare för jag älskar god mat. Men redan att man håller bort godiset så tror jag är en bra start. Sen då om typ en subway macka slinker ner så är ju inte hela världen, ibland måste man ju få unna sig, så kanske jag försöker hålla mig till det jag försökte förut, Cheatday once a week. Vi får se vi får se.

För er som vill veta så har jag redan gått ner två kg sen jag började i lördags. Eller så är det bara ett kilo för vet inte om vågen stämmer för visade olika de två gånger jag imorse ställde mig på den haha.

Kan inte vänta tills jag får käka det här igen..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar