tisdag 12 januari 2016

Change 9: Day Four

Inne på fjärde dagen nu och idag tog mitt humör stryk av det låga kaloriintaget. Plus att jag var trött så då slinter mitt humör rejält, trött+hungrig=Fittig Tina. Dagen började med att jag höll och på att svära ihjäl mig på grund av vädret, kom snö inatt och hamnade bakom en bil som det bara pyrade snö efter så man såg inte ett skit och jag slapp inte om, morgontrafik you know. Under 30 minuter det tar ungefär att köra till Bennäs så hann jag yttra en del svordomar och farliga hotelser. Sen så är det bara så att jag gråter inte. Jag är inte en sån person. Jag hatar att gråta. Men när man sitter och kollar avsnitt av One Tree Hill och börjar nästan lipa vid vissa scener så då vet man att något står inte rätt till, det vill säga det låga kaloriintaget man inte är van vid. Men sen så sov jag en stund och då var det tipp topp igen. 

Annars så är är det nog helt okej måste jag säga. Under dessa fyra dagar har jag hittills märkt att:

-Matlådor är kul, jag har fått mera motivation med detta "healthy eating" och mer motivation med mitt matintresse, det är kul igen att laga mat. Nog för att jag vet att mitt intresse för mat och bakning kommer aldrig försvinna för det är en av flera saker som ligger nära hjärtat.

-Min mage är inte alls lika uppsvälld som den brukar vara. Den känns bra.

-Smoothies och shake är också roliga, men nu just känns de väldigt enformiga, kanske för att jag lagar den ena och samma men haha.Och att man faktiskt kan blanda både i frukt och grönsaker utan att det smakar skit, häftigt.

-Jag gillar fortfarande inte broccoli.

Idag åt jag detta. Kyckling med ugnsrostad batat, morötter och ärter. Samt gurka och tomat.


1 kommentar:

  1. Ååh, har du tidigare kunnat se OTH utan att tårarna sprutar?? Det har jag aldrig klarat! Modigt att någon vågar yttra något negativt om C9. Tycker alla höjer det över allt annat. Men kanske den ger bra effekt :D

    SvaraRadera