onsdag 13 januari 2016

Change 9: Day Five

Denna dag har gått bra måste jag säga. Mitt humör har klarat sig från att tryta och jag hade en bra lunch idag som jag höll mig mätt länge på, jävla god var den också!

Jag är nyss inkommen från en promenad med hunden (minst 30 minuter of course) och smuttar i mig en shake och jag har faktiskt annan smak på den idag, lite havtorn och röda vinbär. Så mycket c-vitamin på samma gång. Nästan godare än Blåbärsboosten.

Det jag är mest nöjd med är att jag har inte haft något sötsug alls dessa dagar och fast alla andra i skolan går och dricker kaffe, äter sötsaker eller annat så sitter jag där nöjt med min 1.5 liters vattenflaska. De' ni. Jag försöker få i mig två liter vatten om dagen och då är det lättare att ha en stor flaska som allt rymma i istället för att ha en liten som man måste fylla på hela tiden. Det negativa med att dricka så mycket är att man måste på toaletten väldigt OFTA.

Nu blir det att fixa lunchen tills imorgon, vad vet jag inte men åtminstone något med lax. Dagens lunch var också lax med fullkornspasta och majs&ärtor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar