fredag 15 januari 2016

Change 9: Day Six

(Igår)

Gårdagen gick bra ända tills det svaga ögonblicket mot kvällen. Jag hade inte ätit upp all mat på lunchen så fick inte i mig alla kalorier för måltiden, jag hade ingen grönsak eller frukt heller för att stilla min hunger. Sen efter skolan också så åkte jag inte hem utan drog iväg till killens för att umgås med honom. Vi var i Jakobstad, skulle handla lite och gå i en mataffär och var hungrig och trött är ingen bra idé. 

Anyway killen skulle äta till Subway. Och jag hakade på. Först hade jag bestämt mig att jag tar en sallad, sallad är bra, sallad kan jag äta, sallad är tillåtet. Men när man är trött, frusen och jävligt hungrig så då vill man inte ha en jävla sallad. Man vill ha något varmt och något som man inte börjar frysa av. Så jag beställde en smörgås

Men tog inte den vanliga jag brukar utan jag tog ett liiite nyttigare alternativ och valde fullkornsbröd istället för honungs-havre som jag annars brukar ta. Och så kom den där tanken: "Men he jåo så lillan mängd it jör e så mytchi.". Farlig tanke det där, jag kunde ha skippat osten och majonnäsen på mackan men jag gjorde det inte, just för den tanken. Och hur gott är det bara med lite tonfisk och grönsaker på ett torrt bröd? Inte så gott alls.

Så jag fuskade igår. Syndade. And karma is a bitch och jag hann inte ens äta hela smörgåsen förrän jag fick ett jävla till magknip.Samvetet då? Tja, inte så dåligt samvete faktiskt, för skylla mig själv om jag inte får de bästa resultaten på grund av igår. Eller okej lite skyldig känner jag mig för jag fuskade ju ändå. Så helt okej känns det inte, MEN det var första och sista gången, jag har idag och två dagar kvar och ska inte ge efter igen. 

Nu när jag ändå talar om mitt fuskande med ätandet så kan jag även erkänna att träningen har inte varit på topp under de här dagarna heller, jag har inte haft tillräcklig energi för att åka till gymmet för att styrketräna. Orken har inte funnits där. Så min träning har endast bestått av hårt jobb vid farmen och promenader, och så dansade jag en dag. Så alltid nåt. Ser framemot Måndag när jag får äta normalt igen och får tillbax all min ork för att träna.

Så där har ni det, den bittra sanningen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar