lördag 12 december 2015

Soffläge efter gympass

Just nu sitter jag, eller egentligen ligger i soffan och skriver detta inlägg.Så Mycket Bättre hörs i bakgrunden på teven, mammas favoritprogram förutom Let's Dance. Killen är sjuk så har inte sällskap av honom som jag annars brukar ha på lördagar. Blir tidig kväll för ska och jobba imorgon och känner att kroppen behöver vila efter dagens eller egentligen kvällens rump-pass. Alla fyra gympassen denna vecka har gått så jävla bra, har känt mig riktigt på topp! Så kul att träna när motivationen är i taket och man känner sig starkare!

Efter detta blir det att kolla senast The Vampire Diaries avsnittet och sen John Blund. Förutom att jag ska jobba imorgon en stund så är det den årliga julmarknaden i Munsala så den ska jag och morsan åka till, det är tradition, jag får alltid julkänsla inom mig efter har besökt den.

Ha en fortsatt fin kväll!

Denna bild är från gårdagens rygg&bicep pass, före hade jag varit på Powerstart som börjar 06:00. Så fick en riktigt bra start på fredagen med både spinning&tabata och sen ett gympass. På mig har jag mina compressions tights från 2XU och compressions tröjan från Reebok. Bilden från min instagram (tinanyvall).

Dagens fuel inför träningen. Vad brukar ni äta före ni tränar?

Dagens rump-pass. För er som vill ha riktigt bra träningssockor kan jag verkligen rekommendera strumporna från ICANIWILL, de är till och med bättre än mina Reebok sockor.

Träningsoutfit. 2XU tightsen och ICANIWILL hoodien. Vet inte hur ni gör men åtminstone jag så tar aldrig bilder under själva passet, ska jag ha bilder från min träning eller på mig själv så blir det efter jag har tränat färdigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar