måndag 7 december 2015

On my wishlist

Önskelistan blir egentligen kortare för varje år, kortare men desto dyrare. Och ja, jag är 20 år och skriver fortfarande önskelista till mina föräldrar, förut blev den skriven för hand men nu är den lagad på dator med bilder haha just in case. Jag förväntar mej inte egentligen att få det jag har önskat och absolut inte varje sak men kanske förenklar lite för päronen så dom inte behöver fundera så mycket på vad dom ska köpa för det är inte det lättaste att köpa saker till mig egentligen haha. Plus att det är en rolig grej att skriva önskelistor så egentligen skrev jag nog en bara för att det är kul. Skillnaden mellan att skriva önskelista nu och när jag var liten är att jag nu ger den direkt åt mamma eller pappa och inte lägger ut den på trappen i en lykta åt tomten med en pepparkaka bredvid....

Anyway, detta är några saker som är på min önskelista i år!  Och jo, min smak är dyr. Jag tror inte på billiga saker haha, finns säkert de som är bra men saker som jag har köpt och varit billigt så har ofta visats sig vara total flopp. Sen så ni inte ska tro att jag är en bortskämd skitunge så kan jag med  handen på hjärtat säga att nej det är jag inte, uppskattar nog alla saker jag får eller inte får. Och det är som sagt en önskelista. 

1.Anastasia Contour Kit
2.Anastasia Cream Contour Kit

3.Garmin Vivosmart HR
4.Garmin Vivoactive

5.Kamerastativ
6.Nytt objektiv, ett superzoom.

7.Lancôme La Nuit Trésor, såååå gooood..
8.Yves Saint Laurent Black Opium
9.Paco Rabanne Olympea


10.Office 365 Personal
11.Iittalas serie Taika i röd, älskar denna serie så snygg.
12.Calvin Klein Modern Cotton Pyjama Pant

Sen så är presentkort till: Fitnesstukku, Gina Tricot, Fist of Needles, Nelly.com, Intersport, Sportamore, BikBok, Stadium m.m också tillåtna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar