fredag 18 december 2015

Helgens planer

Denna helgs planer är:

-Lite jobb vid farmen
-Lite butiksbesök med Sara för lördagskvällen
-Den traditionella och årliga jul "åpsiton" me bruudaaan, jeeebaajeee fyllooon så faan!!!! hehe
-Kanske träffa killen, det återstår att se.

Ser framemot morgonkvällen supermycket, ska bli kul att samlas alla tjejer, äta gott, dricka gott, prata skit och ha de bra, och så får jag dela ut lite julklappar som jag ser framemot också för att det är så kul. Kan knappt hålla mig. Sen  så hoppas jag på att lite hinna träffa killen också eftersom vi snart inte har setts på två veckor pga att han har varit sjuk. Två veckor är kanske inte så lång tid men när man endast ses bara en gång per vecka överlag så känns det länge. Men då igen så ses vi ju på julafton förstås och har i princip hela veckan efter med varandra när vi ska över till grannlandet för lite släktbesök, hotellövernattning och mellandagsshopping uppe i Norrland

Vi hade ren förra året menat oss upp till Haparanda för julshopping men jag hann bara ut till Munsala och sen ner i diket pga halkan så blev bara en resa till Vasa den gången. Men nu så har vi slagit på stort och tar båten över till Umeå, hälsar på några av mina släktingar i Bureå och sen kör upp till Luleå och bor tre nätter på hotell. Och så blir det shopping i både Luleå och Haparanda, lyxigt värre så bor vi på hotellet som har Luleås största spa så där lär väl vi (läs:jag) spendera en del av tiden också. Sen så kan ni ju ta där det står shopping menat som att jag lär shoppa och tja J, bär väl kassarna kanske? Skämt åsido.

Nej men ska bli riktigt skönt att få komma iväg lite, speciellt på tu man hand med killen. Vi brukar alltid ha roligt och trevligt när vi roadtrippar nånstans. Minus det där att jag i princip sover för det mesta men utöver det, svinkul! Jag är världens socialaste medpassagerare.

Detta med detta, hoppas ni har en fortsatt fin fredagskväll!

Vid villan förra vintern.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar