fredag 25 december 2015

Den eviga julmatskoman och juldagen

Skinka ,köttbullar, sås, potatisgrätäng, choklad och godis i mängd och massor. Det är underligt det här med julmat och godiset, man äter och äter fast man är mätt redan och så äter man lite till. Denna dag har i princip gått ut på att äta gårdagens rester blandat med lite choklad. Imorgon har vi släkt över och då blir det ännu mera mat. Sen så kanske man kan efter det skippa allt med julmat att göra. Jag vill gärna gå tillbaka till normala matvanor asap. Känner mig uppsvälld som attan och världens matkoma.

Förutom matkoman så är det ju idag många som  drar ut på krogen, själv sitter jag hemma. Har inte alls behov att åka ut på juldagen, tror jag inte ens har varit ut nån gång på juldagen. Tycker det är skönt att bara vara hemma, njuta av det sista och ta det lugnt.Och äta godis.haha. Det här med godiset är också en sak som jag annars brukar försöka avstå från men nu är det jul och jag anser att det är okej att synda litegrann jättemycket. Vet inte hur det är med er men när åtminstone jag vet att det finns godis i mängd och massor här hemma så då är det svårare att låta det vara.

Så nu tänker jag fortsätta kolla film och bara ta det lugnt. Julklapparna jag har fått tänker jag  ta i ett annat inlägg.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar