söndag 8 november 2015

Veckans Uppskattning

Idag är det Fars-dag och det har knappast någon missat. Och klart som korvspad så går även "Veckans Uppskattning" till min käre farsa också! Jag må vara lik mamma till utseendet men när det kommer till temperament och personlighet så är jag pappa upp i dagen. Vi är båda lika envisa, ärliga, hetlevrad till viss del och mycket andra personlighetsdrag vi har gemensamt. Det är väl också därför vi har våra dispyter sinsemellan, för att vi är lika och ingen av oss vägrar ge oss. Men trots våra dispyter så är jag ändå pappas flicka, den som bara behöver le lite och hinner inte ens säga ett ord och han vet redan "at jahapp va vil on notå?".

Jag är glad att jag har ärvt saker av pappas personlighet för det har lett till att jag aldrig har låtit nån köra över mig och bara köra mitt eget race, han har lärt mig att stå upp för mig själv och våga säga vad jag tycker och tänker. Det är nog på grund av honom som jag har det stensäkra och bulletproof:a självförtroendet och självkänsla jag har, för han har alltid varit min förebild. 

Tack pappa, för att du är den rättvisaste, starkaste, ärligaste personen jag vet. För det är precis jag också vill och tänker fortsätta vara, tack för att du har lärt mig att vara stark och ge fan i vad andra gör eller tycker. 

Grattis på fars-dag!

Bilderna är från när det var morsdag eller så var det när mamma fyllde år jag minns inte haha.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar