torsdag 5 november 2015

Svår acceptans

**SPOILER ALERT**


Jag har svårt att acceptera, svår att acceptera nya personer när man redan har sina favoriter. Favoriter som försvinner, dör. Favoriter som man har fattat tycke för efter dom varit med en längre tid. Jag har svårt att acceptera när favoriter försvinner och nya försöker ta deras plats.

Jag gillade Kate, jag hatade när Ari bestämde sig för att skjuta Kate på uppe på det där taket. Jag gillade inte när Ziva kom in i bilden, tog Kates plats. Men det blev okej, jag kunde acceptera det tills sist. Ziva blev min favorit även fast Kate var det också. Ziva blev i mina ögon bäst, oövervinnlig ingen ta kan hennes plats. Men så kom den dagen de bestämde sig för att Ziva skall ut ur gänget för att ta egen tid och försöka sätta in en annan för att ta hennes plats. That's not going to happen, Ziva är min favorit, min stora favorit, ingen kan ta hennes plats och jag hatade när dom raderade henne. Och nu är en annan här.

Ellie Bishop.

Du kanske verkar okej nu, men du har en hel del att visa innan du blir min nya favorit 'cause you got big shoes to fill. Jag har kunnat med tiden acceptera Kates död, Director Shepards död, Mike Franks död, Director Vances frus onödiga död samt Ziva Davids fars död. Men det lär ta ett tag till innan jag kan acceptera Zivas raderande och ditt framträdande.

Och till er skapare av NCIS, om ni ens tänker tanken att ta bort Abby, Gibbs, Ducky, McGee eller Dinozzo från serien.....We'll have a problem, a big one.

bilder från google.

Med vänliga hälsningar, en hängiven NCIS tittare. (säsong 11 at the moment)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar