lördag 21 november 2015

Hårsituation

Så var lördagen här, Galan ikväll. Jag kände mig ganska redo igår men det har ändrats idag för att det är en sak som alltid, varje gång jag ska ut som jag stör mig mest på, mitt hår.Det är kort (men det är inte det som stör mig) och det är tunt, jävligt tunt, det är det som stör mig. Jag kan bara glömma att försöka mig på en maffig och fin håruppsättning för det går bara inte. Redan när jag lägger mitt hår i en hästsvans så ser det ut som att jag skulle vara flint på somliga ställen. 

Att tupera det mycket vill jag inte heller för då är det ett helvete sen att reda ut och håret blir nött. Så till er som har långt, tjock hår. Jag avundas er.Mycket.

Så om nån av er har ett bra tips hur jag ska göra för att få mitt hår att se något så när vettigt ut ikväll, DELA MED ER GÄRNA!

Nu ska jag  ordna upp rummet lite och sen börja ställa mig i ordning, kan även tillägga att klänningen jag hade köpt och tänkte ha ikväll så är det stor chans att den får lämna i garderoben, upptäckte igår att hej halå jag har faktiskt många andra fina klänningar i mitt skåp så hade inte alls behöva köpa en ny..heh.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar