tisdag 24 november 2015

Galafeber

Ni får ursäkta den ofrivilliga bloggpausen, har inte haft på min dator sen i fredags och även "Veckans Uppskattning" har lämnat men den kommer x2 inkommande söndag istället.

Som många andra så var även jag på Galan 2015 och den får helt klart godkänd, Maria och Ida-Marie hade gjort ett riktigt bra jobb! Alla gäster såg helt fantastiska ut, programledarna Anne och Hannah var klockrena och artisterna som uppträdde var förvånansvärt bra live! Men så har vi en sak som förstörde nästan i princip hela kvällen för mig. Under kvällen blev jag sjuk. Jag kände redan att på vägen ditt i bilen så frös jag men tänkte inte desto mera på det för jag brukar vara lättfrusen. Inne i Stadshuset frös jag något otroligt, jag kände en huvudvärk som kom krypandes, kände mig stel men tänkte inte på det desto mera heller. 

Under första pausen så ställde jag och Sara oss i kön för att köpa något att dricka och äta men fick ha Sara att köpa åt mig för jag kände mig svajig och fick sätta mig ner på en stol. Så om ni såg en tjej i guldpaljett klänning som såg halv trött och sliten ut sittandes på en stol så det vara bara jag. Efter att jag hade fått i mig något ätbart, drickbart och en panadol så kändes det lite bättre och kunde koncentrera mig vidare på vad som skedde uppe på scen. 

Well, huvudvärken gav inte med sig fast jag tog Panadol Forte, jag fortsatte frysa under kvällen och hade varmt mellan varven både vid Plan B och Ollis. Jag skickade åt killen att han nog får komma efter mig tidigare för mitt huvud höll på att sprängas. Kan säga att sitta med sprängande huvudvärk med Ollis där dom hade ett liveband så var ingen höjdare precis. Lyckan var stor när Jesper sen skickade att han var framme i Vasa, hela vägen hem sov jag.  En timmes bilresa, Jesper hade kanske inte det bästa sällskapet  i bilen denna gång heller hehe.

Jesper brukar alltid säga att det är som att sova med en istapp när man sover med mig men det var nog tvärtemot natten till söndag, jag var brännhet. Han till och med väckte mig och frågade om jag hade feber. Vilket jag hade också, vaknade upp med 38.3 graders feber, hade troligen högre på natten men jag som annars har 35 grader så var totalslut. Steg upp till 39.8 grader sen på kvällen.

Anyway, jag har tydligen dragit på mig magsjuka, varifrån vet jag inte men det börjar avta, har inte mera feber bara min mage som är fucked up än och jag börjar klara av att äta utan att behöva springa på wc direkt, dock det enda positiva i detta är att jag inte kräks.(har det hellre andra vägen för jag klarar inte av att kräkas, det är det värsta som finns). Även mina kramper i magen börjar ge med sig, här före så kom det sådana kramper i intervaller att jag fick stå dubbelvikt.

Så detta med detta, inte den bästa kvällen i lördags pga sjukligheter men that's life. Nu ska jag kolla i goodiebagen vi fick för den har jag inte ens hunnit eller orkat kolla i, Jesper försökte berätta åt mig och visa vad det var i den men tror ni man lyssnar eller orkar ha upp ögonen när man har feber och dundrande huvudvärk? Njäe.


2 kommentarer:

  1. Åh så synd att du blev sjuk. :( Krya på dig! <3

    SvaraRadera
  2. Usch då, så himla tråkigt! :( Hoppas du kryar på dig snabbt!

    SvaraRadera