fredag 9 oktober 2015

Sporter jag inte gillar

Jag gillar att röra på mig, just nu sitter jag med full mundering på för att efter detta inlägg våga mig ut på en längre promenad i minusgraderna med hunden. Visserligen så är det nog på plusgrader men hej det känns som -10 åtminstone.. Anyway bara för att jag gillar att röra på mig så betyder det inte att jag gillar vilken sport eller motionsform som helst. Till exempel så gillar jag absolut inte bollsporter, kan bero på att jag är bollrädd också men tro mig ni skulle inte vilja ha mig på ert volleyboll lag, händerna är nog mera framför ansiktet än att dom försöker träffa själva bollen. Jag har aldrig gillat innebandy, fotboll eller nån annan bollsport just för att jag är svinrädd att få bollen i fejset. 

Skidåkning är jag heller inget stort fan av, på varje skidtävling vi var på från lågstadiet så blev jag sist. En gång vart jag näst sist vilket var ju lite bättre haha. Nej men om jag visste av att vi skulle och skida både i lågstadiet och högstadiet så var jag oftast "sjuk". 

Orientering är också en grej jag aldrig har förstått mig på eller gillat. Där var jag också mitt i allt krasslig eller sjuk mage. Är inget vidare på att läsa kartor heller, skulle kanske ha behövt vara mer aktiv i kartläsningen i orientering i skolan för det skulle ha kommit bra till hands när jag och Sara för 
nån sommar sen gick vilse i skogen..här i Vexala.

Skridskoåkning är endast roligt om man får skrinna fritt och hur man vill, inte när man typ måste öva på olika saker eller spela ishockey. Det värsta jag nån gång har gjort var att anmäla mig till Girls Hockey Day när jag var yngre, det hölls vid Kristallen i Jakobstad och jag spenderad den dagen på läktaren pga sjukt ben. Faktiskt så hade jag sjukt ben också men det var inget jag led av för den jävla isen var jävlig hal ska jag säga er och jag hölls inte på benen. Bambi på hal is med andra ord.

Överlag så hatade jag skolgympan och var oftast hemma "sjuk" eller hade min käre mor att skriva en lapp att "Tina kan inte vara med på gymppan pga blaablaablaa". Både i lågstadiet, högstadiet och Yrkes. Eller så blev det skolkning.

Hur är det med er, har ni nån sport ni inte alls gillar och nån ni allra mest gillar? För mig så är det nog gymmet  och styrketräning som jag gillar mest iallafall. Sen så har vi ju dom ledda passen jag har provat på som jag också jag gillar och ibland cardio men måste jag välja så väljer jag styrketräning.

Om ni sen vill så kan jag skriva i ett skilt inlägg om vilka alla sporter jag gillar.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar