onsdag 7 oktober 2015

Nätshopping

Jag är en riktigt sucker för nätshopping, det är ju så lätt att surfa på internet, kolla runt på nelly.com eller annan sida och sen bara ett klick för att lägga till nåt i kundvagnen. Sen det där att få ett paket i brevlådan eller att hämta ur är ju som julafton.  Ibland så hittar jag så otroligt mycket snyggt på nätet och klickar för fulla muggar på olika saker och plagg att lägga i kundvagnen och så slutar det med att jag är uppe i fyrsiffrig summa som sen slutar med att jag inte orkar gå igenom allt jag har lagt till som i då sin tur leder till att jag inte beställer hem något alls, detta sker väldigt ofta haha.

Men nu i förra veckan så har jag både klickat hem saker från Nelly, Members och ICANIWILL. Idag kom det från Nelly, ett par träningstights och träningstopp eller egentligen två av varje för visste inte vilken storlek jag skulle ha för Nellys egna märke på kläder så brukar oftast vara aningen väldigt små i storlekarna. Och visst var det kul att få hem något i brevlådan, plus att det även kom ett kryssningspresentkort till mig också idag från Wasaline som jag hade turen nog att vinna bär jag och Jesper var på West Coast Motorshow för några helger sen. Det kom även en räkning vilket inte var lika kul men..

Visserligen gillar jag också att helt vanligt åka till typ Vasa för att shoppa också, man får känna på tyget, man får prova hur kläderna passar och man slipper att skicka tillbaka kläderna om dom är fel storlek när man har shoppat från nätet. Man får ju även ta en fika här och där. Dock så tycker jag inte att utbudet på bra klädaffärer är så bra i Vasa egentligen, absolut inte i Jakobstad. I Sverige så har dom mycket bättre och mera affärer med bättre utbud. Så det är väl egentligen att jag gillar nätshopping mer, det är bättre utbud. Men eftersom jag nu fick ett presentkort med Wasaline så ska jag försöka lura med killen på lite shopping till Umeå, hehe.

Hur är det med er då, tycker ni att nätshopping är bättre eller inte?
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar