torsdag 29 oktober 2015

Lycka är..

...När man hittar ett Anastasia Contour KitEbay för 26.16 euro (!!!) och vinner budgivningen! Här om man ska köpa ett så får man ju punga ut närmare 80 euro...Sen om det är bra i skick när det kommer så är en annan femma...Bra affär måste jag säga ändå tills säljaren skickar sen att leverans kostnaden blir mera en vad hon trodde så i slutändan  blir det lika dyrt som att köpa det till exempel vid Kicks här...I GOT BURNED..

Tur iallafall att det var vettig säljare som annullerade ordern och jag får såklart mina pengar tillbaka. Så nu får jag väl ändå åka och köpa det i en affär om jag ska ha det....typiskt..


2 kommentarer:

  1. På beautybay.com kostar den ca 48 e och har för mig att det inte kommer några fraktkostander på och ingen moms heller då det skickas från UK :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ahaa okej tack för tipset :) Kollade även på Anastasia Beverly Hills egna hemsida att där kostade det 40$ (36.59e) men då kom en frakt på 17.95$ till...Så det var lite typiskt men ska kolla på Beautybay, eller så får jag bara helt enkelt önska mig i julklapp haha :D

      Radera