måndag 5 oktober 2015

Jag och alkohol

Vet inte hur det är med er, men jag så behöver inte alkohol för att ha kul. Oftast så har jag roligare utan alkohol, vilket beror också kanske på att jag väldigt sällan är ute på bar också men jag har inte behov att att dricka mig redlöst berusad eller ta shottar efter shottar för jag vet att jag kan ha lika roligt utan all alkohol och sen så gillar jag inte att vakna upp bakfull heller. Att ha huvudvärk och må dåligt är inte riktigt min grej. Om jag nu dricker nån gång så är det för att jag kan bra njuta av en god drink eller ett vinglas men aldrig att jag siktar på att bli full när jag är ute. 

Det är klart att det händer sig att det råkar bli nån gång för mycket av det goda, vem har inte liksom varit där och jag har vaknat upp med värsta krabbisen och insett att det var nog inte värt dom sista drinkarna eller shotten kanske för ibland så är drinkar ju faktiskt rätt så goda att dom går ner som vatten. Men nuförtiden så vet jag ganska bra var min gräns går. Till exempel i lördags så skulle jag bra ha kunnat dricka mer än vad jag gjorde för det slank ner som vatten men jag vet att skulle jag ha tagit mer så skulle jag ha vaknat  upp igår med huvudvärk och kanske inte må så bra och för mig så är det onödigt, onödigt att ha huvudvärk, onödigt att må dåligt och onödigt att sova bort hela halva dagen. Och visst i fan hade jag jävla kul i lördags ändå.

När jag ser folk som är riktigt överdrivet fulla, som är dräggiga av sig, inte kan stå på egna ben och har spytt på sig själva så funderar jag faktiskt om dom själva tycker det är värt att göra så man blir så för om jag själv skulle dricka mig till det tillståndet, jaa jag skulle tycka att jag själv är riktigt jävla pinsam speciellt om det är ute på krogen. Men det är ju min åsikt.

Så hur är det med er, behöver ni alkohol för att ha kul eller kan ni ha lika roligt utan?

bild från google.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar