måndag 26 oktober 2015

Galan 2015

Jag ljuger om jag säger att jag är 100% insatt i allt detta om Bloggalan som går av stapeln 21 november, eller att jag läser alla inlägg som har med den att göra. För det gör jag inte, jag är inte så värst insatt faktiskt. Men jag tog mig ändå tiden att rösta nu när det är den där andra röstningsomgången, första gången det var röstning så klickade jag bara fram blanketten och kollade på den och bestämde mig för att "njäee årkar it no", och så lämnade det. Plus att jag inte orkade fundera på vem alla som bloggar och dittan och dattan. Aaaanyway så här röstade jag nu i den andra omgången, varför jag röstade nu är för att det är lättare att göra det nu när man har bara tre att välja mellan haha.

Bestämde även idag med my buddy Sara att vi kommer nog att joina 21 november för let's face it, det är inte ofta något sånt här ordnas så jag tror det kan bli en riktigt kul grej! Och så är det ju alltid kul att få städa upp sig lite extra..

ÅRETS MODE-/ SKÖNHETSBLOGG
Här röstade jag på Sofia. Har aldrig egentligen läst någon av dessa tres bloggar men klickade in mig på alla tre och tyckte Sofias var mest intressant.

ÅRETS TRÄNINGS-/ HÄLSOBLOGG
Gäller samma här, har inte läst nån av deras bloggar men röstade på Krooks för att hon hållit/håller på med Bikinifitness vilket jag själv tycker är en grym sak att göra och intressant.

ÅRETS FOTO-/ VIDEOBLOGG
Här fick Tidstjuven min röst, snygga bilder och en bra blogg överlag!

ÅRETS PERSONLIGA BLOGG
Svårt att rösta  för har aldrig läst deras bloggar men la min röst på Karolina, pga jaa jag vet inte jag gjorde det bara haha.

ÅRETS KREATIVA BLOGG
Denna var enkel, Linda

ÅRETS FAMILJEBLOGG
Janina fick min röst här, en blogg jag kikar in på nu som då och som ger bra, underhållande läsning om familjelivet. Även en ganska tuff brud!

ÅRETS BLOGG
Denna var också ganska enkel, Carola. Hon är ärlig, öppen och personlig i sin blogg och har mycket underhållning i sin blogg som blir rolig att läsa.

ÅRETS FÖRFATTARE
Har varken följt med nån av dessa tre men Malin Båtmästar fick min röst. För att well, hon har skrivit en glutenfri kokbok och tja, mat och bakning är kul som jag är intresserad av själv.

ÅRETS ARTIST
KAJ såklart..

ÅRETS INSPIRATÖR
Även här fick Linda min röst, hon har faktiskt en "fanså braa-an blogg heijlt enkelt". Jag som annars inte ens i närheten varit intresserad av stickning och virkning och sånt så blir grymt inspirerad över hur duktigt hon är på det, tummen upp! 

ÅRETS FÖRETAGARE
Förlåt, men nu minns jag faktiskt inte vem här jag röstade på..Men tror det var antingen Autre eller Finemang...

ÅRETS MEDIEPERSONLIGHET
Glömskan slog tydligen till för minns inte vem jag röstade på här heller haha..

2 kommentarer:

  1. Pirrar i magen! Tack för rösten & de orden! :) <3

    SvaraRadera
  2. Tusen tack, vad glad jag blir :) Hoppas du kikar in igen !

    SvaraRadera