fredag 9 oktober 2015

Back on track

Det var så skönt att vara tillbaks med träningen igen, igår blev det då Bodybalance och Sh'Bam på schemat med min träningsbuddy Sara. Båda passen var riktigt bra måste jag säga, ett perfekt sätt att kicka igång träningen igen, min motivation är på topp kan jag säga!

Bodybalance så är en blandning mellan yoga, Pilates och Tai Chi. Jag har provat på yoga en gång förut dock så var jag aningen stelare och spändare då än vad jag är nu och då var det alls inget jag gillade utan det var mer plågsamt än skönt och under hela passet tänkte jag att når är det slut typ. Men igår så gick det faktiskt helt okej, jag är som sagt mycket mjukare i kroppen och det gör inte ont för varje yoga pose man ska stå i. Så det var riktigt avslappnande måste jag säga.

Sh'Bam är ett dansinspirerat träningspass och de som har provat på Zumba så kan jag säga att detta är mycket bättre! Musik som är lite up to date och inte svingammal, roliga moves och så måste jag ge lite creds till instruktören också, fick till ett riktigt bra pass!  Visserligen så kan jag medge att jag suger på koreografi, har riktigt svårt när det gäller danssteg så till största delen så fick jag improvisera ihop något eget för hängde inte alls med i svängarna. Men roligt var det!

Så tror nog det blir flera gånger av båda passen! 

Les Mills

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar