tisdag 1 september 2015

Tankspridda jävel

Som många andra tjejer som är (eller inte är) i ett förhållande så har även jag ett liv i sängkammaren och eftersom jag vägrar ta några risker med att råka bli på smällen så käkar jag liksom många andra brudar här i världen, p-piller. Skulle hellre bli överkörd två gånger och bryta mina armar och ben än att råka få en bulle i ugnen så för mig är p-piller en väldigt underbar och viktigt sak. Förutom att jag är väldigt noga med att ta mina fina rosa piller och däremellan vita så är jag lika noga med när jag städar, så pass noga att jag lyckas städa bort två kartor med p-piller som jag köpte nyligen. Senast jag rörde dom två kartorna så var före jag åkte ner till HelsingforsWKND15, före så städade jag rummet och tänkte att nu ska jag lägga mina två kartor på ett bra ställe som är bara just för dem. Och hur bra är inte jag att komma på ett bra ställe att ha dom på när jag själv nu senare inte kommer på var fan jag har lagt dem??!!

Det var i förrgår som jag skulle ta fram dem men hittade dom inte, och jag letade och letade och letade och jag letade igår och jag har letat idag och kan bara konstatera att:

-Antingen har jag i misstag och omedvetet slängt dem i roskis, om så är fallet så är dom pillren forever gone för sopbilen var här imorse...

-Jag har inte tagit med tre månaders konsumtion när jag åkte till Helsingfors, för varför fasiken skulle jag ta med alla tre månader?? Så så är det inte och det vet jag.

-Jag faktiskt har lagt dem på ett så pass jävla bra ställe som jag inte kommer på alls var det är utan kommer hitta dom när jag minst anar det eller inte söker alls.

-Om jag nu inte hittar dom så får jag helt enkelt traska iväg till apoteket och köpa nya..

Visst är jag tankspridd och glömmer lite saker nu som då men detta tar väl ändå priset..
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar