måndag 24 augusti 2015

Weak Spot

Socker. Socker är min svaga punkt speciellt när jag är hungrig och jag har inte proteinrik mat i närheten. Äter jag näringsrik och proteinrik mat så har jag inget sug eller behov av något sött heller, men nu har det gått lite på villovägar med det här att undvika sött, troligen på grund av att jag inte har ätit ordentligt. Bästa metoden för mig är att helt och hållet skippa allt som har socker i sig. Glass, kakor, godis och andra söta saker så måste jag hålla mig undan för annars blir det lätt för mig att ta typ en kaka och så leder det till flera kakor. 

Bäst är det också att jag inte köper något sött i stora mängder för jag vet att jag inte äter upp typ en hel chokladplatta på en gång och när jag inte har ätit upp det så är det lätt att ta åt sig en bit när man vet att man har något gott och sött hemma och tar man en bit som sagt så spårar det ur.

Så från och med imorgon så blir det nystart på att undvika sött och andra onyttigheter, det har gått bra så här annars att undvika sött men ibland så hamnar man på sidospår, tur så kan man alltid börja om. Och både jag och magen mår så mycket bättre av att hålla bort sötsaker! Vet inte varför det är godis och sånt som man stoppar i sig när man är trött, för nu när jag har ätit typ en chokladbit så egentligen är det ju inte gott, utan det är sliskigt och äckligt sött och smakar ingenting men ändå så stoppar man i sig det.

Over and out! 

//Tina med godisremmar i famnen och en Frödinge kladdkaka på bordet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar