fredag 7 augusti 2015

Random fakta

1.Jag anser att två av dom bästa serierna som finns är NCIS och Hawaii 5-O.

2.Men Gossip Girl, The OC, 90210 är också bra. Orphan Black är en ny favorit tills (spoiler) dom tyckte att den snyggaste i serien skulle gå och dö..fml.

3. Pretty Little Liars började bra men sen när det är samma sak nu i sex serier så är det bara lame. Samma med The Vampire Diaries, började bra men sen är precis allt bara om Elena..attentionwhore...

4.Tycker det är svinkul när folk säger en sak men man vet hela sanningen själv.

5,Gillar inte otacksamma människor.

6. Till hösten så blir mitt hår grått igen. (längtar!!!)

7.Synd bara att nu börjar flera färga håret grått också.....

8.Kollar gärna på motorsport.

9. Får snabbt huvudvärk av att gå i avdelningar där det finns mycket av parfymer, tvättmedel och andra starka dofter i mycket mängder.

10. Har oskojat världens största fobi för grodor/paddor, inget att leka med för skulle börja gråta av obehag och rädsla om nån skulle ens komma fem centimenter ifrån mig med en.

11. Är inte en som städar ofta, utan det brukar bli lite stökigt ganska fort och ganska ofta men när jag städas, då städas det fullt ut och blir kliniskt rent typ.

12. Sara och Jesper är dom enda personerna jag berättar precis allt åt.

13.Jag är väldigt fascinerad av naturens under. (regnbågar, blixtar med mera)

14.Jag läser gärna böcker, bara dom är bra.

15.Något jag allra mest skulle vilja ha just nu är: Ett par nya Nike träningskor (antigen free run eller ett par Nike Air Max 2015), Nike Air Max 90, nya freddy jeans, och ett par Beats By Dre hörlurar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar