tisdag 11 augusti 2015

Kosttillskott och sådant

Nu ser ju detta ut som att jag skulle vara värsta pillerhoran som knapprar tabletter dagarna i ända men sådant är ju inte fallet, egentligen så är det bara Ripped Hardcore burken som jag inte behöver men eftersom jag är en sån person som gillar att prova olika saker som folk säger är bra och blablaa så då klickade jag hem sådan. Men vi ska ta allting steg för steg så håll i er.


Först ut är Scivation Xtend BCAAs. Aminosyror som jag alltid blandar åt mig när jag ska på gym eller ut på länk, och har nog märkt skillnad från när man dricker och inte dricker dom. Så här står det på Fitnesstukku


Snabb och effektiv återhämtning
Ökar såväl fysisk som mental energinivå
Ger bättre blodgenomströmning
Bättre pump
Ökad muskelvolym
Bättre uthållighet
Xten är socker-,kalori-och koffeinfri

Ripped Hardcore, en fettförbrännare. Ingenting jag har märkt skillnad av förutom att man blir lite piggare, sötsuget minskar en aning och man svettas mer under träningspass.

Ripped Hardcore-Nya generationens fettförbrännare från Chained Nutrition!Extrem energi, dämpad hunger och ökad frisättning av kroppsfett!Omåttligt populär!

Potent och högkoncentrerad, endast 1 kapsel per dag
Ger intensiv energi och framkallar ett sylvasst fokus
Stimulerar den basala ämnesomsättningen
Ökar frisättningen av kroppsfet
Reglerar blodsockret och minskar aptiten

Jodikelp, så vet jag faktiskt inte varför jag tar utan det var min käre mor som sa att dom är bra för mig.

Magnesium, så är ju både bra för när man tränar men jag tar dom för min mage.

Helazym, är också för min mage och matsmältningen, ämnesomsättning och det ena och det andra. Utan dom skulle min mage bli ännu mer svullen än vad den är. Helazym tar jag efter måltid.

Omega-3 70%, började jag faktiskt använda idag i tron om att min hud ska bli lite mindre torr. Och så är ju Omega-3 så där annars bra också.

Även i min lilla ask så har jag två piller till jag tar och det är Big Hair tabletter som är för håret har dock inte märkt någon skillnad med dem så ska prova på nya tabletter för håret. Probioplex är också i min lilla ask och dom är för min problematiska mage. Probioplex är mjölksyrabakterier som är bra för tarmfloran och annat som hör magen till.

Så dessa tabletter och piller tar jag varje idag och somliga av dom 2-3 stycken per dag. Sen så försöker jag mitt bästa att undvika sött och dricka mycket vatten, det går bra att undvika sött bara man äter rätt men dock så är jag inte så bra på det där att dricka vatten. Men har nu idag ställt så att jag har en liters flaska med vatten i så jag får i mig åtminstone en liter vatten per dag. Annat som jag också gör är att jag startar mina dagar med att dricka halv varmt vatten med citron i, för min mage.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar