måndag 3 augusti 2015

Into the future

På min vän Gittas begäran.

Säg om några år, om några år sisådär 10-15 år så ser jag mig själv som egen företagare klädd i märkesjeans/kjol och en snygg skjorta, lite sådär feminint business aktigt. Företaget jag äger är ett framgångsrikt café med snygga desserter, specialkaffe och även lite barkänsla. Det har även gått så bra framåt att det är lite av en kedja, "huvudcaféet" finns här i Finland och några få andra finns i typ USA. Jag är väldigt engagerad i mitt företag och behandlar det som ett kärt barn och har endast bra och noggrant utvald personal med excellent kunnande och passion. 

Eftersom mitt företag har gått så bra framåt så bor jag i en fin, stor och stilren lyxvilla nära havet här i Vexala. Vid lyxvillan finns också en pool och ett garage där jag har min 420 hästkrafters vit fyrhjulsdriven Audi RS4, farmarmodell och från -07-08 förståss. Bredvid RS4:an står även en Audi Q7 som jag använder för att åka på hundutställningar med min leonberger.  

Har även ett fullutrustat, stort och stilrent kök som går i svart eller vitt, i köket finns även ett skilt skafferi för matvaror. Hela inredningen i villan så är stilrent, även badrummet/:n så är stilrent och stor dusch och bubbelpool/badkar. Sovrummet är stort och luftigt med kingsize säng och walk in closet och sikt över havet och eget badrum. Nära sovrummet så finns också mitt hemma kontor med Apple dator och även där sikt över naturen och havet. Förutom min lyxvilla så har jag även en takvåning jag bor i när jag besöker mina andra caféer i USA. 

Reser gör jag mycket för att få inspiration till mitt företag från andra länder och kulturer. Som fritidsintressen så har jag min leonberger, starkt intresse för fotografering speciellt att fota natur och matbilder och träning. Från mina resor så brukar jag köpa saker för att skämma bort min/mina brorsbarn som ser mig som världens coolaste (hehe) faster. Skämmer bort dem för att jag inte har egna barn, orsaken är enkel. Vill inte ha barn of my own. Kommer vara världens häftigaste och roligaste faster. 

Någon man i mitt liv då, tja just nu så får gärna Jesper vara med i min framtid, om inte så ser jag mig troligen som en som tar hem one night stands nu som då och är icecold som fan och slänger ut dem dagen efter. Skämt åsido. 

Tjaa, ska nog börja get to work om min "drömframtid" ska bli till verklighet. Men man kan ju alltid fantisera, planera och drömma lite i förväg. Mittiallt om jag ger mig på det så är detta jag efter några år av hårt arbete.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar