söndag 23 augusti 2015

Frågestund: Svaren

Okej, jag erkänner jag har inte fått några frågor på min frågestund. Så fort jag la upp inlägget så skickade jag åt Sara "You know what to do", vilket menar att frågorna jag har fått som en kommentar har alltså Sara skrivit, 'cause I asked her to, haha.  Men svar ska ni ändå få på dom frågorna och så kan jag använda min fantasi och fråga frågor av mig själv också, here we go.

Vad är din favoritträning? Styrka eller kondition osvosv..?
-Min favoritträning är nog styrketräning, för man blir slut på ett helt annat sätt en konditionsträning. Det är roligare helt enkelt med styrketräning. Men det är klart det är nog skönt också ibland att vara ute på en länk emellanåt.

Följer du någon serie för tillfället?
-Just nu så har jag börjat kolla om NCIS, har sett den förut men det är lika bra för det. Dock så väntar jag på att olika serier ska börja med en ny säsong. Hösten brukar bli lite av en serie tittande period,haha.

Har du någon du ser upp till, typ en förebild?
-Min pappa så är min förebild

Vilka länder har du besökt? Och vilka skulle du vilja besöka?
-Jag har varit till Sverige, Norge och Grekland, så inte så många. Men skulle gärna ta en roadtrip genom hela USA. Egentligen skulle jag kunna tänka mig att besöka alla världens länder, till och med dom allra minsta länderna.

Ångrar du nånting i livet?
-Faktiskt inte nej

Beskriv hur du är som person?
-Som person är jag ganska rättvis och behandlar andra som dom behandlar mig. Med andra ord är du trevlig mot mig så är jag trevlig mot dig, är du inte det så då ska du inte förvänta dig att jag är det tillbax heller. Sen så är jag också ärlig av mig och inte rädd att ta upp saker face to face.

Vad är din favoriträtt?
-Oj, min favoritmat är nog...gud jag vet inte det finns så många. Men pasta är något jag verkligen gillar.

Hur träffades du och Jesper?
-Om man tar det riktigt från början så kom vi i kontakt med varandra på grund av att han i misstag råkade skickade en vänförfrågan på facebook, inget mej emot jag tyckte han såg bra ut men det var en par saker som jag var tvungen att ta reda på förrän jag "råkade" skicka sms till fel person för att jag var "lite full", nej vadå genomskinligt haha. Dock så var allting jävligt trögstartad och i åtminstone åtta månader satt vi bara och chattade och skickade med varandra. Sen så var det hans vän och min vän som fick tvinga oss på en "dejt". Finns mycket att berätta om mig och Jesper så skulle nästan fylla ett helt inlägg själv haha. Men fast det var trögstartat så är vi här nu och har snart varit tillsammans i tre år <3

Hur ofta tränar du i veckan?
-Jag tränar just nu fyra gånger i veckan, två pass ben&rumpa och två övrekroppspass. Sen så på "vilodagarna" försöker jag att komma mig ut på en promenad eller länk men hittills så har det inte gått så bra haha.

Vad tycker du om tatueringar?
-Tatueringar.är.så.jävla.snyggt. Fick för inte så länge sedan klartecken på att jag kan tatuera mig och att jag har inte såna problem med min hud att det skulle på något sätt "förhindra" en tatuering så nu sparar jag pengar till en half sleeve, spännande tider. Motivet är lite under planering ännu men. Och så kanske half sleeven blir en tatuering på låret istället, har inte riktigt helt bestämt mig.

Detta med detta, så fall om ni som läser min blogg har några frågor så fråga på!! :)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar