måndag 27 juli 2015

Härligt veckoslut

Denna helg har varit riktigt bra, den har innehållit bra sällskap, sol och bara varit jättebra. Det har även varit Jeppisdagana hela veckan, dock inte något jag har "firat" på något sätt utan i helgen så har jag såklart varit ditt och kollat, träffat folk och så. Inget märkvärdigt. Höjdpunkterna på denna helg är lördagens sköna dag vid villan i sällskap av killen och hunden. Sen så hade jag även idag en lyckad söndag, började dagen med att vara otroligt sömnig och lat men slutade med att det var en mycket trevlig söndag med killen.

Vid villan så njöt både vi och Dexter av vädret och vattnet, längesen hunden har fått vara och simmat så syntes på honom att han verkligen njöt av att få vara i vattnet, även jag så vågade mig på andra doppet i sommar, lite kallt dock. Jesper och jag hade också en liten strandpicknick, ser hur ljuvligt ut som helst på bilden men det varade inte länge för några sekunder efter bilden tagits så kom en blöt, sandig och sprallig hund i full fart över filten, sanden sprätte på maten, på både mig och Jesper. Slutade med att Dexter skulle bestämt ligga där bredvid oss på filten och maten hade sand på sig och jag och killen var täckta av sand och aningen blöta, inte det trevligaste men Dexter var ju nöjd iallafall.

Idag så blev det en dag i Larsmo vid Jespers jobb, han fixade med ett grenrör till sin bil, jag så kontrollerade så det gick bra (:läs:kollade på telefonen mestadels). Nej men fick skruva ditt ett par stycken muttrar och sen pröva på att tigga. Om ni ser på bilden längst till höger så syns det ganska bra var jag har försökt tigga och var Jesper har, haha. Kul var det åtminstone att få pröva. Klarar inte av att bara sitta i still på en stol om han är typ i garaget, hjälper hellre till lite med vad jag klarar av och får göra, tur så visar och berättar Jesper mig mer än gärna hur man ska göra. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar